Voor enkele maanden terug ben ik een atelier gestart voor mezelf. Dit heb ik overigens te danken aan de goede service van Euromanchetten.nl. Ik zal dan ook in het kort uitleggen waardoor ik zo tevreden ben over dit bedrijf.

euromanchetten4-300x77

Eigen loods

Vanaf het moment dat ik het in de gaten kreeg dat ik het beste voor mezelf kon beginnen, heb ik ervoor gekozen om alles online te verzamelen. Mijn loods had ik al snel gekocht zodat ik het volledig naar eigen smaak kon inrichten. Het enige wat ik dan zelf moest aanschaffen was praktisch alles om hier ook aan de slag te kunnen. Als eerste wilde ik airsocks zien te vinden om de luchtcirculatie goed en wel te behouden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en bij bovenstaande bedrijf terecht gekomen. Zij werken middels het opvragen van een offerte. Dit heb ik dan ook meteen gedaan zodat ik alvast een bedrijf had verzameld. Zo ben ik alle andere bedrijven afgegaan en uiteindelijk kon ik het met elkaar vergelijken.

kleurstalen-1_edited-420x383

Keuze gemaakt

In de tussentijd had ik al wel meerdere producten besteld wat nodig was om het werk uit te voeren. Toch bleef het stapeltje met offertes maar liggen, dit heb ik vervolgens opgepakt en ben het met elkaar gaan vergelijken. al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik bij Euromanchetten.nl het voordeligst uit ben. Hier heb ik dan ook voor gekozen om een bestelling te plaatsen.