Wijzelf zijn maar druk in de weer met het  renoveren van onze woning. Onze zolder is zo goed als klaar waardoor we nu druk bezig zijn met de badkamer. De badkamer dateert uit het jaar ’50 oftewel deze is grondig toe aan renovatie. Tijdens onze verbouwing aan de badkamer viel het mij op dat het plafond er zo week uitziet. Iets wat ik niet verwacht had maar wat nu toch realiteit wordt, we hebben een lekkage! Balen natuurlijk aangezien we onze zolder net af hebben en daar nu juist een lekkage te vinden is. Diverse manieren hebben we geprobeerd om de lekkage te vinden maar helaas zonder resultaat. We waren dan ook genoodzaakt om een lekdetectie in te schakelen.logo

Diverse bedrijven gevonden.

Wanneer je weet dat er een lekkage is en je op het internet moet zoeken naar een bedrijf die een lekdetectie uit kan voeren heb je altijd tijd tekort. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de website van Dryfast en direct contact opgezocht met hun. We wilde er immers voor zorgen dat de lekkage snel gevonden wordt en wanneer mogelijk ook opgelost wordt. Ergernis aangezien we het niet zelf konden oplossen. 

Telefonisch contact gezocht!Header-lekdetectie

Tijdens ons telefonisch contact met Dryfast is ons duidelijk geworden dat ze erg snel te werk gaan, terwijl wij namelijk met hun aan de telefoon waren was er al een monteur onderweg naar ons! Nooit verwacht dat hun zo snel te werk konden gaan, dit gaf ons in ieder geval wel een prettig gevoel. We hebben ervoor gekozen om de gehele waterschakelaar uit te zetten zodat de lekkage niet erger wordt. Tijdens hun onderzoek hadden ze de lekkage dan ook vrij snel gevonden en ook verholpen. Ons uitgelegd dat ze met behulp van een lekdetectie te werk gaan om het te verhelpen, iets wat wij niet wisten maar wat wel onze woning op dit moment gered heeft!