Twee weken geleden hebben mijn man en ik de sleutels gekregen van onze nieuwe woning in Amsterdam. Super leuk, maar er moet nog veel gebeuren. De komende maand staat volledig in het teken van klussen. Gelukkig hebben we een leuk team van vrienden en familie die ons graag helpen. Stiekem ben ik al een beetje klaar met het klussen en kan ik niet wachten tot ik de woning kan gaan inrichten! Helaas moet ik nog even geduldig zijn.

Klussen, klussen, klussen.

De benedenverdieping is afgelopen week flink onder handen genomen. De muren zijn gestuukt en geverfd en de oude vloer is eruit gehaald. We hebben ervoor gekozen om één muur bordeaux rood te verven en de rest wit te maken. Verder hebben we een lichte houten vloer laten leggen, echt prachtig! Ook krijgen we een nieuwe keuken, maar die wordt volgende week pas geleverd en geplaatst, dus dat is nog even wachten.

We beginnen morgen ochtend aan de bovenverdieping. We hebben boven twee slaapkamers en in beide kamers willen we één muur donkergrijs. Ik vind het belangrijk dat een slaapkamer rust uitstraalt en wil het verder dan ook basic houden qua kleuren. Als het verven klaar is leggen mijn man en ik samen de vloer. Ja je hoort het goed, we gaan hem zelf leggen! We hebben namelijk gekozen om in de slaapkamers tapijttegels te leggen. We hebben antraciet tapijttegels besteld bij Magic-Carpets en die zijn al geleverd. We hadden eerst drie stalen aangevraagd om de kleuren te kunnen vergelijken en de antraciettegel vond ik echt prachtig. Ik denk dat dit de slaapkamers een nette en warme uitstraling zal geven. Ik ben benieuwd hoe ik het er vanaf zal brengen, maar dat komt vast helemaal goed.

Ik verwacht dat we over twee weken de hele woning kunnen gaan inrichten en kan echt niet wachten. We houden allebei van een landelijke inrichting en ik ben nu al veel ideeën aan het opdoen op het internet. Natuurlijk nemen we ook spullen mee uit ons oude huis, maar we gaan ook zeker nog shoppen om de inrichting echt helemaal perfect te maken.

meubels