Jablotron alarmIk denk dat iedereen het er wel mee eens is dat veiligheid erg belangrijk is. Dit is dan ook de reden waarom ik onlangs een nieuwe alarmsysteem heb gekocht. Dit van Jablotron bij Alarmsysteemexpert.nl. Nu zullen de meeste van jullie niet bekend zijn met deze site, maar zij leveren echt topkwaliteit. Het systeem dat inmiddels is gemonteerd werkt zeer goed. Nu voel ik mij ook stukken veiliger in mijn woning. Ik sprak laatst een vriendin en die had zijn systeem hier ook aangeschaft. Omdat er bij mij in de buurt de laatste tijd nog al veel inbraakpogingen zijn, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Omdat hij hier al jarenlang een tevreden klant is, gaf mij dit de zekerheid om het met jullie te delen. Dus wanneer jullie op zoek zijn naar een alarmsysteem dan raad ik jullie aan zeker eens contact op te nemen met Alarmsysteem Expert.

Alarmsysteemexpert.nl

Eerst een advies toen de aankoop

Omdat ik van te voren nog met een aantal vragen zat heb ik eerst contact opgenomen met Alarmsysteem Expert. Hier werd ik op een vriendelijke en professionele wijze geholpen. Al mijn vragen en onzekerheden werden beantwoord. Ik kreeg uiteindelijk een systeem dat het best bij mijn woning past. Dit was dus de Jablotron bij Alarmsysteemexpert.nl. Ook kwamen zij alles bij mij thuis monteren en installeren. Er werd toen natuurlijk een test uitgevoerd en het resultaat was perfect.

beveiligingssysteemWat wellicht ook interessant is voor jullie is het feit dat deze firma twee verschillende alarmsystemen heeft. De eerste is met geluid, wanneer er dan een inbraakpoging is gaat er een hard alarm af. Op deze wijze worden inbrekers geschrokken door het geluid en nemen dan de benen. Deze lijkt mij het meest geschikt voor huizen. Daarnaast heb je nog het stille alarm. Wanneer er dan iemand inbreekt gaat er geen alarm af, althans geen die je kan horen. Maar er wordt dan een signaal doorgestuurd naar de politie. Deze reageren hier dan op en gaan gelijk naar de locatie. De optie lijkt mij voor bedrijven het meest ideaal.