Team-KrisEr zijn verschillende redenen om als senior te verhuizen, bijvoorbeeld omdat je in een kleinere woning wilt leven of moet verhuizen naar een verzorgingshuis. In alle gevallen zul je moeten kijken naar alle spullen die je wel of niet wilt meenemen naar je nieuwe woning, dit is een heel karwei en daarom kun je daarbij heel goed de hulp inschakelen van seniorenhulp. Dit bedrijf werkt al jarenlang met klanten als senioren en doen dat met veel plezier, ze helpen bij het verhuizen en uitzoeken van spullen maar ook bij een Inboedel opkopen steken ze een helpende hand uit.

Uitzoeken en beslissen

Wanneer je op het punt staat om deze beslissing te nemen zul je naar al je spullen moeten kijken en een keuze gaan maken naar wat wel en niet mee kan naar je nieuwe woning, sommige spullen kun je aan familie geven of dus een deel van je Inboedel opkopen door een opkoper. Deze opkoper gaat dan een prijs geven voor de spullen die je aanbied en van af daar kun je samen overleggen of dat akkoord is. Wanneer dit achter de rug is zal het bedrijf van seniorenhulp je verder helpen met alles verhuizen.

Top bedrijf

Op de website van het bedrijf seniorenhulp kun je goed zien welke taken zij allemaal uitvoeren, ook kun je verschillende recensies lezen en een brochure aanvragen als je nog meer informatie wilt hebben. Het is een top bedrijf met een gouden hart voor al hun klanten, ze zullen je altijd helpen tot de allerlaatste klusjes.logo