Cursus autocadHet onderwerp van vandaag gaat over AutoCAD. De meeste mensen die een technische opleiding hebben gedaan kennen dit programma wel. Het is namelijk een tekenprogramma waarmee je huizen, straten etc in kaart kan brengen. Voor mensen die werkzaam zijn in deze branche moeten natuurlijk wel op-to-date blijven.

Zo weet ik nog dat ik die tijdens mijn Bachelor hier vaak mee moest werken. Wanneer ik dan ergens stage liep moest ik eigenlijk al mijn werk doen via dit programma. Gelukkig was ik hier dan ook goed in, dus kon ik flinke stappen maken. Vaak is het ook een must voor bedrijven dat iemand kan werken met dit programma.

Zoals eigenlijk bij alles bestaat er ook een cursus AutoCAD. Een site waar jij je hiervoor kan inschrijven is caddesign.nl. Wanneer jij werknemers hebt die met dit programma moeten werken hebben zij ook goedkope pakketten voor werknemers. Het is een vierdaagse cursus waar je veel aan gaat hebben. Dat weet ik omdat mijn neefje dezelfde studie heeft gevolgd. Hij doet net als mij de studie infrabouw, met wegenbouw als specialisatie.

cad design

Veel aan deze cursus gehad

autocadOmdat hij niet goed was met het AutoCAD programma, zocht hij dus bijles. Hij ging dus online zoeken en kwam zo uit bij caddesign.nl. Hier kon hij goedkoop een cursus AutoCAD volgen. Deze bestaat uit vier lessen. De zijn verdeeld over enkele weken.

Hij is er inmiddels klaar mee en ook hij kan hiermee nu goed uit de voeten. Een dikke aanrader dus! Ik hoop dan ook dat jullie hier iets mee kunnen.