Tijdens de verhuizing naar mijn nieuwe huis kwam ik er achter dat het rookkanaal van de open haard kapot was en vervangen moest worden. Gelukkig is dit het enige wat vervangen moest worden. Om zeker te weten dat ik een goed rookkanaal zou aanschaffen heb ik mij hier eerst in verdiept.

Website250-isoduct

Al gauw kwam ik er achter dat het eigenlijk best mee viel en dat de onderdelen niet heel erg duur waren. Ik heb eerst een specialist laten kijken en een lijst laten maken van onderdelen die ik zou moeten bestellen. De specialist heeft mij het advies gegeven om deze onderdelen te bestellen bij Veiligrookkanaal.nl. Toevallig had ik dit bedrijf al in gedachten en omdat het nog een keer werd genoemd was ik overtuigd dat ik hier de onderdelen moest bestellen.

Ik heb zelf geen verstand van een rookkanaal maar gelukkig stond alles duidelijk aangegeven op de website. Het fijne vond ik dat je precies kon zien hoe duur welke opties zouden zijn. Voor de zekerheid heb ik nog even contact gehad met de klantenservice en deze heeft mij goed verder geholpen.200-isoduct

De onderdelen had ik binnen 3 dagen binnen en dat verbaasde mij eigenlijk! Gelukkig kon de specialist ook langs komen om alles te bevestigen en dit was allemaal zo gedaan.

Door een fout van mij had ik per ongeluk twee onderdelen dubbel besteld. Op de website stond dat ik dit gewoon kon retourneren als deze nog goed verpkat waren en dan zou ik mijn geld terug krijgen!