Jouw bouwkundige keuring in Tilburg is bij ons in goede handen, wij bieden je advies op maat. Doordat wij bouwkundige specialisten zijn met veel ervaring, bieden we je een waardevolle bouwkundige keuring in Tilburg en omgeving. Zo geven we je zekerheid in een besluit voor de aan of verkoop van gebouwen, bedrijfspanden, woningen en de huisvestiging van bepaalde instellingen.
Wij kunnen je vrijwel bij bijna alle soorten gebouwen en panden helpen met keuren, om vervolgens een goed en bruikbaar rapport op te stellen dat voor de aan of verkoop goed van pas zal komen.
Laat ons uw bouwkundige keuring in Tilburg uitvoeren om duidelijkheid te verkrijgen over de kwaliteiten die een pand u kan bieden. Zo kan een bouwkundig rapport u veel ondersteuning bieden tijdens de verkoop of tijdens de aankoop van een nieuw pand, zo weet u gelijk hoe u kunt voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Daarnaast zijn kopers ook verplicht om een onderzoek te laten doen, zo kunnen ongevallen achteraf voorkomen worden.

Wij zullen het gebouw grondig op locatie keuren en bijzonderheden aan je melden. Na het onderzoek ontvang je binnen enkele dagen van ons een rapport waarin alle opmerkingen duidelijk zijn omschreven, daarnaast zullen wij een kostenspeculatie maken over hoeveel geld je ongeveer kwijt zult zijn aan onderhoud en eventuele verbouwingskosten.

Wij verzekerenĀ  je een bruikbare en goed opgestelde bouwkundige keuring in Tilburg en omgeving. Via de gegevens op onze website kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of u vraagt gewoon direct een offerte aan.

Keuring