lichtkoepel_1 Toen ik terug kwam van vakantie kwam ik er achter dat het lichtkoepel in de badkamer een week lang heeft gelekt. Dit was niet zo heel fijn terug komen want de badkamer was helemaal vochtig en er was al schimmel en van alles ontstaan en dit was niet zo heel fijn. De lichtkoepel was een tijdje geleden maar deze was dus zomaar gaan lekken. Na heel veel moeite gedaan te hebben heb ik uiteindelijk mijn geld en een schadevergoeding gekregen.

Een nieuwe lichtkoepel

Ik moest zo snel mogelijk een nieuwe lichtkoepel laten plaatsen en ik moest zeker weten dat deze van hoge kwaliteit was. Daarom ben ik op internet opzoek gegaan naar lichtkoepel.Amsterdam. Het eerste bedrijf die ik gevonden had toen ik lichtkoepel.Amsterdam intypte was Lichtkoepel. Dit bedrijf stond ontzettend goed aangeschreven en de prijzen waren ook heel vriendelijk.

lichtkoepel_dakbetredingEr zat weer een stormachtige week aan te komen en daarom wilde ik zo snel mogelijk de lichtkoepel ontvangen en laten plaatsen. Ik heb contact opgenomen en volgens het bedrijf zou de levertijd geen probleem zijn.

Omdat ik zeker wilde weten dat het deze keer ook goed geplaatst werd heb ik ook aan dit bedrijf gevraagd of ze iemand kennen die bekend was met de producten en deze snel en goed kon plaatsen. Toen ik de gegevens had ontvangen heb ik gelijk een afspraak gemaakt.

Alles verliep daarna soepel. De lichtkoepel kwam netje op tijd binnen en deze werd de dag erna gelijk geplaatst. Ik ben heel erg tevreden met dit bedrijf!