Het gebruik van een vouwbalg, ook wel bellow genoemd, zorgt ervoor dat belangrijke, gevoelige en kostbare machineonderdelen worden beschermt. Dit onderdeel beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook wordt een bellow vaak gebruikt als bescherming van bewegende delen zoals telescooparmen, cilinders, assen en veren. Hierdoor blijft de kwaliteit van jouw machines goed, waardoor jij door de loop van tijd kosten gaat besparen. Maar niet alleen de machine wordt beschermd door een bellow. Ook de werknemers worden beschermd door dit product tegen beknelling van lichaamsdelen of beschadigingen. Dit product is dus een belangrijke onderdeel voor het voorkomen van bedrijfsongevallen.Het bedrijf Euro Manchetten zorgt ervoor dat er altijd nauw contact is met de afnemer. Dit vooral voor speciale toepassingen ontworpen en op maat gefabriceerd.

Vouwbalg

Een vouwbalg op maat gemaakt bij Euro Manchetten

Bij dit bedrijf kan de vouwbalg op maat gemaakt worden. Ook zijn deze bellow flexibel en dus buigzaam. Naarst dat deze onderneming bellow kan leveren kan je hen ook inschakelen voor ander doeleinde zoals:

Ook kan de bellow van diverse flexibele materialen en in diverse vormen gemaakt worden voor zoal:

  • Product voerende bellows voor levensmiddelen zijn onder andere beschikbaar in Platilon, dit is een doorzichtig polyurethaan.
  • Een bellows voor andere poeders en granulaten is beschikbaar in gewapend PVC, rubbersoorten of Polyurethaan.
  • Bijzondere uitvoeringen omvatten hard PVC of metaal versterkte bellows, open rechthoekige vouwbalgen, platte lamellen balgen uit semi-flexibel of hard materiaal en telescopische uitvoeringen.

Voor iedere machine, in welke branche je ook zit, kan deze onderneming een bellows maken. Maatwerk staat dan ook centraal bij deze onderneming. De balgen worden dus naar jouw eigen wensen geproduceerd. De medewerkers van deze onderneming zijn allemaal experts en kunnen jouw ten alle tijden helpen met passend advies. Daarom raad ik jullie aan om een vouwbalg bij deze onderneming te laten maken.