Onze trap staat er al een tijd verwaarloosd bij. De trap is erg lelijk en gevaarlijk door meerdere splinters die je er van kunt oplopen. We zouden de trap het liefste zelf onderhanden nemen, maar door gebrek aan ervaring en de juiste kennis van traprenovatie, besteden we dit graag uit.

In de loop der jaren is de trap erg versleten. Het ding ziet er niet meer uit en bezoek laten we het liefste door de achterdeur komen, omdat we niet willen dat iemand de trap ziet, of zich er aan bezeert.

Een nieuwe trap zou ons erg goed doen. Bij goede vrienden hebben we een erg mooie trap gezien, de trap is van hout maar de treden zijn wel helemaal strak en glad. Boven op de treden zit een antisliplaag, zodat je niet gauw uitglijdt op de trap.

Als iemand enige ervaring heeft met een traprenovatie bedrijf die dit voor ons mogelijk zou kunnen maken, zouden wij hier graag eens een vrijblijvend gesprek mee willen hebben. We zouden het erg op prijs stellen als het traprenovatie bedrijf meedenkt in het uitkiezen van de juiste trap. Verder vinden we het uiterlijk iets minder belangrijk dan de veiligheid, omdat er immers vaak in huis ongelukken gebeuren op een trap. Onze vrienden hebben het laten uitvoeren door Brugman Traprenovatie. Daar gaan we zeker informeren!