Seivda is een gespecialiseerd bureau dat u een goed advies biedt door middel van alle gangbare en nodige keuringen die verricht moeten worden met betrekking tot uw pand of gebouw. Heeft u verkoop-, aankoop-, bouw- of verbouwplannen? Seivda Advies kan u ondersteunen bij het uitvoeren van deze plannen.

Seivda Advies zorgt er altijd voor dat de keuring een meerwaarde biedt aan uw plannen. De meerwaarde is gegarandeerd omdat wij gaan voor zekerheid, duidelijkheid bij het verdere proces van
onderhandelen, opleveren, afhandelen of krediet aanvragen.

Bij de verkoop van uw huis kunnen wij bijvoorbeeld de waarde van het huis bewijzen doormiddel van een keuringsrapport. Daarnaast is een keuringsrapport een sterk instrument om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Ook biedt Seivda kopers of huurders zekerheid over de bouwkundige status en kwaliteit van een gebouw. Hierin komen eventuele gebreken en toekomstige onderhoudskosten naar boven.

Seivda is een veelzijdig advies bureau dat is gespecialiseerd in alle nodige keuringen. Hierbij kunt u denken aan: aankoopkeuring met NHG rapport, Verkoopkeuring, opleveringskeuring, onderhoudskeuring en aan een nul meting. Daarnaast helpen we u bij Seivda Advies ook met het aanvragen van offertes, het vergelijken van offertes en in het onderhandelen in offertes.
Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke afspraak om mogelijkheden te bespreken of om antwoord te verkrijgen over eventuele vragen. Vul dan even het contact formulier in dat terug te vinden is op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken om uw situatie te kunnen bespreken en eventueel al wat vragen kunnen  beantwoorden.