Focus Engineering is als bureau actief in de niches Controls & Automation en Electrical & Instrumentation, en richt zich volledig op Nederland en België. De naam Focus Engineering is met zorg gekozen. Dit omdat ze zich richten op Controls & Automation en Electrical & Instrumentation in Nederland en België. Door jarenlange ervaring van de eigenaren:

Oprichters Tim Snijder en Ben Bond verdienden hun sporen bij een groot, internationaal en beursgenoteerd recruitmentbureau. Na vijf leerzame jaren begon het bij beide heren te kriebelen en het ondernemerschap lonkte.

kennen ze alles van hun werkzaamheden door en door. Ze weten altijd precies welke engineers een project tot een succes kunnen maken. Om die reden hebben ze inmiddels met elke denkbare opdrachtgever een goede verstandhouding en kennen ze veel inhurende managers persoonlijk.

hand

Ze bieden het volgende

  • Maakt de perfecte match tussen engineers en projecten.
  • Kent de hele markt door hyperspecialisatie.
  • Levert oplossingen op maat.

Op zoek naar een uitdagend project of een gedreven engineer? Laat het hun weten en zij nemen binnen één werkdag contact met je op! Door de kennis en alle ervaringen is het een groot voordeel voor engineers die op zoek zijn naar een uitdagend project: zij zitten noot lang stil bij dit bedrijf.

De filosofie die het verschil maakt bij dit bedrijf. Ze leveren werk op maat want ze beseffen heel goed dat elk project en elke engineer uniek is. Zij van dit bedrijf zorgen ervoor dat de beste enginers bij de mooiste bedrijven in de industrie worden gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat alle projecten tot een succes worden geleid.

engineer