Voor de verbouwing bij een vriend, ben ik op zoek naar een hollewandplug. Het huis waar ik op het moment klus, bestaat voor een groot deel uit houten muren. Als je op een van deze houten muren klopt, hoor je dat de muur hol is van binnen en dus niet bestaat uit een geheel massief stuk hout.

Zelf heb ik een soort hollewandplug, maar persoonlijk denk ik dat dit soort hollewandplug niet geschikt is voor deze klus. Nu vroeg ik me af wat voor soorten hollewandpluggen er zijn en welke soort hollewandplug het meest geschikt is voor een houtenwand. Mijn ervaring met het gebruik van een hollewandplug is niet echt groot, op het moment heb ik alleen ervaring met de soort hollewandplug waarover ik nu beschik.

Omdat er zoveel verschillende hollewandpluggen zijn en ik zelf nog niet weet welke hollewandplug ik het beste kan gebruiken, ben ik ook op zoek naar een goede gebruiksaanwijzing. Zijn er misschien ergens duidelijke gebruiksaanwijzingen te vinden voor het monteren van een hollewandplug? Dit zou me erg helpen en veel tijd schelen bij de verbouwing, dan wanneer ik dit ter plekken moet uitzoeken.
Ik sta graag open voor tips en suggesties over het gebruik van de juiste hollewandplug.